Camping Viora

Agriturismo Camping Viora

Uitzichtplek8

Ruime kampeerplaatsen

Agriturismo Camping Viora is een mini camping met 11 kampeer- plaatsen. De kampeerplaatsen zijn allemaal 90 a 100 m² en zijn verdeeld over verschillende terrassen. Het bovenste terras bestaat uit 2 kampeerplaatsen. Het terras eronder bestaat uit 5 ruime plekken naast elkaar en de overige plekken zijn aparte terrasjes trapsgewijs naast elkaar. De ondergrond bestaat uit gras en zand. De terrassen zijn zo gelegen dat alle plekken uitzicht hebben over de vallei, het heuvel-landschap met daarachter de alpen die Italie van Frankrijk scheiden. Camping Viora ligt op 620 meter hoogte waardoor de avonden en nachten aangenaam koel zijn. De camping en ons terrein is omgeven door vrije natuur. De smalle autoweg, waar overigens maar weinig verkeer rijdt, is ver van de camping verwijdert waardoor u het gevoel heeft ver van de bewoonde wereld te zijn.

Uitzichtplek6

Voor tenten en vouwwagens

Het kampeerterrein is autovrij maar er is uiteraard gelegenheid om vlak bij de tent uit en in te laden. De auto's kunnen niet op de terrassen worden geplaatst maar deze kunt u op korte afstand parkeren. Een gezamenlijk water tappunt is aanwezig op het terras bij de tenten. Contactpunten voor elektra bevinden zich in een kast op het veld. U moet wel zelf een snoer met een veilige CEE camping stekker meebrengen.

Door de ligging van de camping is het niet mogelijk om met een caravan of camper te komen. Van de in totaal 11 plaatsen hebben we twee mooie kampeerplekken die tevens geschikt zijn voor een vouwwagen.

Een vouwwagen of aanhangwagentje brengen we als u vertrekt voor u naar boven. Ook voor de tentkampeerders brengen wij, voor ieder die dat wilt, de kampeerspullen tot bij de auto.

plek met privacy

Plekje apart

Voor wie wat meer privacy wil, een niet al te grote tent heeft hebben we een mooi plekje iets apart van de overige plaatsen.
Lees hier verder

HH

Sanitairhuisje

Bestaat uit een ruimte met 1 toilet, 1 douche en een wastafel. Een ruimte met toilet en wastafel en een ruimte met alleen een douche. Buiten is er een wastafel en 2 plekken voor de afwas.

broodjesopdecamping

Broodservice

Gedurende de maanden juli en augustus is er een broodservice. Als u voor 8 uur 's avonds laat weten hoeveel brood u wilt dan kunt u dat de volgende dag afhalen tussen 8.30 en 9.30 uur.

Tarieven Kampeerplaatsen

Seizoen
2018

Hoogseizoen
1 juli t/m 1 september

Voor/na-seizoen
april t/m 30 juni
2 sept - 15 oktober

Kampeer plaats

€ 15,00

€ 12,00

Volwassene

€ 9,50

€ 8,00

Gebruik van Wi-Fi

Gratis

Wasmachine per wasbeurt

€ 4,00

Bij een kampeerplaats is inbegrepen; Electra, douche, warm en koud water, parkeerplaats voor max. 1 auto per plek en toeristenbelasting.

In het hoogseizoen is er een broodservice waar u gebruik van kunt maken. Wel voor 8 uur 's avonds bestellen en de volgende ochtend kunt u de bestelde verse broodjes tussen 8.30 uur en 9.30 uur ophalen.

Bij vertrek brengen wij, als u dat wilt, gratis uw kampeerspullen naar boven tot bij de auto op het parkeerterrein.

Geen kampeerders jonger dan 15 jaar

Honden niet toegestaan.

Wat kunt u verwachten

• 11 ruime plaatsen (90-100 m2)
• Voor elke plek electriciteit
• Gratis Wi-Fi (niet vanaf kampeerplek)
• Keurig en schoon sanitair
• Elke plek een afdak voor schaduw
• Broodservice in hoogseizoen
• Rode of (koude) witte wijn te koop
• Rust. en met max. 28 kampeergasten
nooit druk op de camping
• Prachtig uitzicht
• Was machine aanwezig
• Invriezen van koelelementen
• Ondergrond van gras en zand
• Autovrij terrein
• Geen familie's met kinderen jonger dan 15 jaar
• Informatie over diverse leuke dagjes uitIn een cantina gekochte dozen wijn voor thuis kunt u bewaren onder ons huis tot u weer vertrekt.

Goed om te weten

Ons terrein ligt in de heuvels dus wanneer u besteld brood komt halen of naar het sanitair gaat is er altijd hoogteverschil te overbruggen. Voor mensen die slecht ter been zijn is onze camping niet echt aan te raden. U kunt vooraf informatie aan ons vragen over de ligging van de camping.

Vanaf de camping naar het parkeerterrein is het een korte wandeling van ± 300 meter licht heuvelopwaarts.

Geen kampeerders jonger dan 15 jaar

Voor boodschappen, supermarkten en restaurants hoeft u echter niet ver. Murazzano is 10 minuten en het grotere Ceva is het ± 20 min. rijden van de camping. Het restaurant in Paroldo is enkele minuten rijden vanaf de camping. Lopend naar Paroldo is ± 50 minuten.
 

item13 

Adres:
Camping Viora
via Viora 17
12070 Paroldo (cn)
Piemonte, Itaiia

Tel: +39 0174 789017